Skærmbillede+2017-08-27+kl.+11.39.50.png

Thank you for your interest in the Butterfly Clan - Pavens Favorite.  

The book is just on the stairs and is expected to be launched during the summer. Initially, it will be available as an ebook on Saxo.com, iBooks, etc. The physical book and audio book will be launched in September.

Newsletter, be the first to get the book
Along with our newsletter and get information about when to buy the book

Follow on Facebook
You can stay updated about the book by following Facebook here

Quantity:
Køb
”Sommerfugleklanen er en thriller i ordets bedste betydning. Bogen drives af et meget veloplagt og begavet plot med et elegant net af handlingstråde… Læs den.”
— PERNILLE M. FREDERIKSEN (Cand. mag i Nordisk sprog og litteratur, 52 år)
“En medrivende, og yderst spændende bog, der på forunderlig vis foreener eksistentielle og filosofiske livsovervejelser med underholdende action. Kan på det varmeste anbefales!”
— Niels Christian Hvidt (Professor i Spirituel Care, 48 år)
“Sjældent fascinerede fortælling, der overrasker og intensiveres bogen igennem. Historien slipper dig ikke, og du drages ind i en verden af bedrag, håb, ondskab og kærlighed, der sætter dit eget liv i perspektiv.”
— Signe Villumsen (Cand. mag. i Medievidenskab, 36 år)
“Sommerfugleklanen er en befriende stort anlagt krimi om en global kamp mellem godt og ondt. Internationalt plot og intelligent overraskende handling gør det svært at slippe historien. Den fortsætter længe efter man har lagt bogen fra sig. T. M. Palshofs indfølte tanker om livet og dets mål er flettet ind i den fantastiske fortælling, som efterlader en med en helt ny oplevelse af kloden.”
— Ole Kristoffer Jensen (Seniorøkonom, 52 år)