Manuskriptets jordomrejse

Ligesom hovedpersonerne i bogen rejser kloden rundt, har manuskriptet været på sin egen rejse. I små to måneder susede manuskriptet verden rundt hos 55 testlæsere. At få andre øjne på ens ord, tanker og drømme er svært, men det er en fantastisk fornemmelse når man mærker at læseren er blevet berørt og beriget af historien. 

 

Anmeldelser fra bloggere


Mellemlinjerne.dk 6 stjerner
Bogbloggerne fra mellem-linjerne skriver bl.a.:
"Troels M. Palshof er debutforfatter med romanen Pavens Yndling som er første bog i Sommerfugleklanen, og man må sige at serien kommer meget stærkt fra start!"
Læs hele anmeldelsen her


Saxo.dk 5/5 stjerner
Læs mere her


Sidsesbogreol.dk 5/6 stjerner
Hun skriver bl.a. :
"Det er et virkelig gennemtænkt plot, som jeg er meget imponeret over og der er også nogle plottwists undervejs. Efter jeg først var kommet igang med bogen, havde jeg svært ved at lægge den fra mig."
Læs hele anmeldelsen her

 

Anmeldelser fra læsere

“Sjældent fascinerede fortælling, der overrasker og intensiveres bogen igennem. Historien slipper dig ikke, og du drages ind i en verden af bedrag, håb, ondskab og kærlighed, der sætter dit eget liv i perspektiv.”
— Signe Villumsen, Cand. mag. i Medievidenskab
“En medrivende, og yderst spændende bog, der på forunderlig vis forener eksistentielle og filosofiske livsovervejelser med underholdende action. Kan på det varmeste anbefales!”
— Niels Christian Hvidt, Professor of Spiritual Care
“Har haft den ære, at få lov til at være testperson på denne bog, og jeg siger det helt klart. Glæd jer til at læse den, en fantastisk bog, som er svært at ligge fra sig, en meget anderledes skrevet bog, der kommer omkring det gode og onde i vores verden, og den tager fantasien med på en spændende rejse ud i et nyt univers. Glæder mig vildt meget til at læse den færdige udgave”
— Rose Marie Hansen
“En usædvanlig historie – meget spændende og velskrevet. Historien fænger straks og man hvirvles ind i et ukendt univers.”
— Jens Arndal
“Til sidst er det ikke mængden af år i dit liv, der tæller - det er mængden af liv i dine år.
Sommerfugleklanen er en helt igennem fantastisk debut roman, som både vil fange og give dig stof til eftertanke også længe efter du har lagt den fra dig - hvis du kan.”
— Thomas Lorenzen
“Romanen er meget mere end en krimi, forstået på den måde, at selvom den indeholder alle elementer fra en god gammeldaws krimi, så udfolder bogens plot sig til noget langt større, nemlig behandlingen af de drifter, der styrer hvad vi som individer bliver til. Hvilke stier i livet fører til at vi som mennesker bliver “gode” eller “onde”? Findes der en ideel måde at se på livet, som hvis vi blot alle kunne erkende det, ville føre til en problemløs verden?

”Sommerfugleklanen” er en Krimi-thriller, som går langt ud over hvad men forventer af både en krimi og en thriller.
Den er derfor svær at sætte i bås, udover at den tilhører kategorien ”bøger man skylder sig selv at læse”. Bogen underholder, mens man læser den, og giver stof til eftertanke lang tid efter.”
— Morten Weise Schousen
“Pavens Yndling, første bind af Sommerfugleklanen, er en virkelig spændende, hæsblæsende og fængslende historie, som man som læser ikke slipper førend til sidste side.
Lynhurtigt holder man af de tre CIA agenter og deres ping pong dialog, som bestemt er intelligent og reflekterende. De tager en med ind i CIA’s verden, rundt omkring i verden i jagten på de mystiske Extendere og deres hemmelighed. Jo længere man kommer i historien, jo mere aner man konturerne af noget større, noget mere mystisk og ubegribeligt og grumt. En super underholdende bog, som er nærmest filmisk i sin fortælling, som får mig til at ønske at bind nummer to stod på hylden. Jeg kan kun varmt anbefale Pavens Yndling til alle, der elsker at læse gode bøger.”
— Malene Pontoppidan
“En ny og forbavsende genre som jeg har svært ved at sætte prædikat på. Man bliver revet med, og grebet af forfatterens nye tanker og måder at fortælle og se verden på - og på den måde bliver bogen en fascinerende “page-turner”, hvor man med spænding venter på næste bind. Plottet er tankevækkende og giver en stof til eftertanke omkring måden man lever sit liv på. Persongalleriet er spændende, omend man primært når helt i dybden med hovedpersonen og måske håber at lære flere af de øvrige karakterer bedre at kende, i forhold til de indbyrdes relationer og deres personlige forhold til hinanden. Indbyggede gåder, de spændende og mystiske organisationer, som er inkluderet driver historien frem så man konstant forbliver nysgerrig indtil sidste side er læst.”
— Søren Heilmann
“En thriller udover det sædvanlige. Her finder du fantasy, high-tec, filosofi og samfundskritik. Jeg elskede at følge hovepersonerne til nye miljøer verden over, og bid for bid finde svarene på gåde efter gåde - men alligevel ikke alle svar, for spændingen holder til sidste side, der efterlader en med længsel efter bind 2.”
— Eva Carlsson
“Befriende stort anlagt.
Sommerfugleklanen er en befriende stort anlagt krimi om en global kamp mellem godt og ondt. Internationalt plot og intelligent overraskende handling gør det svært at slippe historien. Den fortsætter længe efter man har lagt bogen fra sig. T. M. Palshofs indfølte tanker om livet og dets mål er flettet ind i den fantastiske fortælling, som efterlader en med en helt ny oplevelse af kloden.”
— Ole Kristoffer Jensen, Seniorøkonom
“Sommerfugleklanen er en thriller i ordets bedste betydning. Den trækker på mange filmiske virkemidler i sine beskrivelser af blandt andet storbyer, ødemarken og junglen. Læseren er så meget med, at man nærmest kan mærke ALT, lugte gaderne, og se det HELE for sig under læsningen.
Selve plottet er et begavet og udspekuleret net af handlingstråde, der langsomt og sikkert samles til et forbløffende puslespil – og et passende antal clifhangers til de næste bind. Vi er inde over udødelighedstemaer, moderne dødsritualer, CIA-agenter og meget mere.
Filmrettighederne burde sikres allerede nu!”
— PERNILLE M. FREDERIKSEN, Cand. mag i Nordisk sprog og litteratur
“En fængende bog, der skiller sig ud fra mængden ved på enestående vis at kombinere tankevækkende eksistentielle betragtninger og biologiske effekter med krimiens spænding.
Den overraskende afslutning kalder på en snarlig fortsættelse.”
— Peter Jørgensen
“Du er fanget fra første side i dette helt specielle filmagtige univers, som byder på en intelligent, filosofisk action/fordybelsesfortælling, som aldrig før er set. Værket sætter de tanker i gang, som vi er nødt til at tænke og handle på i vores nutid. Glæder mig helt afsindigt til fortsættelsen.”
— Søren Aagaard
“Jeg har læst mange krimier og meget yogafilosofi, men havde ikke troet at disse to kunne forenes i en højere enhed, men det kan de! Lad håbet og kærligheden være vores kaospilot.”
— Mette Wendel
“Jeg har sjældent læst en historie der er både så spændende og så fantasifuld. En ægte page-turner hvor historien tager dig med om nogle virkelig skarpe hjørner.
 
Den er spændende og nytænkende fra første til sidste side, og når du lige tænker ”… naah ja, den er ligesom…”, så tager den en drejning til noget helt andet.
Samtidigt er det en fortælling der provokerer til at tænke over nogle af de store spørgsmål i livet. Det har jeg ikke før set i en spændingsroman på samme måde.
 
Jeg glæder mig til at læse mere on klanen. Det er en rigtig god historie, og et univers der først lige har åbnet sig.”
— Morten Heuing
“Spændende roman om kampen mellem det gode og det onde. Smuk, vedkommende, tankevækkende og fantasifuld. En nutidig tour de force gennem flere af verdens største byer i jagten på en ond sekt ender overraskende og jeg glæder mig til fortsættelsen.”
— Peter Lund-Sørensen
“Spændende debut! Der er action når hovedpersonen Tristan trevler den Dan Brownske historie op og sender læseren rundt i verdenshjørnerne. Forfatteren udviser stor fantasi, humor og nytænkning. Håber vi ser mere til ham.”
— Jakob Hyttel
“Medrivende spaendingsroman som fanger laeseren fra allerfoerste side, et god bud paa aarets thriller”
— Peter Hoejgaard Hansen
“En super fed fortælling”
— Thomas Ladebo